Karpatka z kremem budyniowym – wielokrotnie sprawdzony i przetestowany przepis na idealną karpatkę z kremem budyniowym. Fenomenalny smak :)


Karpatka to jedno z moich ulubionych ciast, chociaż wcale nie przyrządzam jej zbyt często. Tak naprawdę nawet nie wiem czym jest to spowodowane, skoro to ciasto jest tak pyszne i błyskawiczne w przygotowaniu. Wystarczy przecież tylko upiec dwa placki z ciasta parzonego i przełożyć je masą budyniową. Łatwizna! ;)

Karpatka z tego przepisu, jak dla mnie, wychodzi idealnie słodka. W zależności jednak od faktu czy wolicie ciasta mniej lub bardziej słodkie, możecie naturalnie indywidualnie dostosować ilość cukru :) Wypróbujcie ją koniecznie!

Smacznego! :)

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania związane z przepisem, śmiało zadaj je w komentarzu poniżej! Postaram się rozwiać wszelkie Twoje wątpliwości możliwie jak najszybciej :)

A jeśli już wypróbowałeś ten przepis, będzie mi bardzo miło gdy napiszesz czy przypadł Ci do gustu i zamieścisz swoje zdjęcie :)


Dodaj do ulubionych