Pulpeciki z parmezanem w sosie pieczarkowym, czyli fantastyczny pomysł na błyskawiczny obiad, który przypadnie do gustu każdemu!


Jeśli klasyczne mielone Tobie, lub wszystkim domownikom zdecydowanie już się przejadły lub po prostu szukasz ciekawego pomysłu na wykorzystanie mięsa mielonego, które być może akurat zalega w Twojej lodówce,  to ten przepis na pulpeciki z parmezanem w sosie pieczarkowym jest wręcz idealny dla Ciebie :) Świetne klopsiki w bardzo pysznym i aromatycznym sosie pieczarkowym (bez dodatku śmietany) podane najlepiej z dowolnym rodzajem kaszy i prostą sałatką, taką jak ta sałatka z jajkiem, ogórkiem i awokado najzwyczajniej nie może nie przypaść do gustu :) Mniam!

Smacznego! :)

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania związane z przepisem, śmiało zadaj je w komentarzu poniżej! Postaram się rozwiać wszelkie Twoje wątpliwości możliwie jak najszybciej :)

A jeśli już wypróbowałeś ten przepis, będzie mi bardzo miło gdy napiszesz czy przypadł Ci do gustu :)


Dodaj do ulubionych